DirectMii phone app

Know Your Way

Current clients

NetWork rail (wirral line closure)

In Life

Get In, Around and Out of Buildings

In railway stations

Find your Platform

Current clients

Liverpool city council

In Hotels

Find your way around and don't get lost

In The City

directions between offices or out in an emergency

In Shopping centers

Find your way around and do a little shopping

In Airports

Find your departure gate or a place to eat

For travelling

In your language

In hospital

Find your clinic or ward

Public Event

Use at a festival, summer fete or carnival

Current Clients

Wirral Council

Home Partners blog & news  informMii Contact Us Privacy

InformMii

 info@directmii.com - Access and Evacu8 Ltd -  © Directmii ltd November 2015

one stop shop

 Disability

 One Stop Shop

Share on FacebookShare on LinkedInShare on TwitterShare via e-mailShare on TumblrPrint
HomeBlog/newsContact usBeneluxMore informationIndica Mihi

Business Login

Business Login

DirectMii Benelux

Het InformMii software systeem zorgt voor een geautomatiseerde, Interactieve communicatie tussen de locatie van de aanbieder naar alle app gebruikers zoals bezoekers, medewerkers, etc. Informatie van de locatie, picturale routebegeleiding met instructies, 'veilige havens' en locaties met reddingmateriaal. Wie bij een calamiteit een evacuatieplan nodig heeft, krijgt deze rechtstreeks op zijn smartphone die rekening houd met de zelfredzaamheid van de gebruiker.


Bezoekers, medewerkers, ect kunnen de app thuis of op de locatie downloaden, vervolgens de plannen van de aanbieder downloaden. Eenmaal gedownload hebben zij geen verbinding met het internet meer nodig en is alle gegeven informatie en routes offline in te zien. Een bedrijf kan op deze manier zich profileren, adverteren, informeren, navigeren en bij een calamiteit evacueren

Aat Alessie

Bereklauw 20

3738 TG Maartensdijk

The Netherlands.

Gerard Zanen

Gouderaksedijk 3

2808NA Gouda

The Netherlands.


0031346213975

Aat@directmii.com

Gerard@directmii.com

Safe Escape Concepts (SEC)


SEC is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van brand en (vlucht) veiligheid waarbij de mens met en zonder centraal staat. SEC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve vluchtroutes  in complexe situaties in de on en offshore industrie.

Veilig vluchten begint met communicatie


Het systeem van InformMii draagt bij aan de zelfstandigheid, toegankelijkheid en (vlucht)veiligheid van mensen met een beperking. InformMii maakt bij een calamiteit niet alleen de ontruimingsroute zichtbaar, maar geeft hulpverleners ook direct informatie waar mensen die niet zelfredzaam zijn zich bevinden. Dit is waarom het gebruik van InformMii deel uitmaakt van het veilig vluchten concept.

Ook het 1, 2 en 3 sterren keurmerk ‘Safety in Control’ maakt deel uit van het totaal concept. Het keurmerk maakt de status van de brand en (vlucht)veiligheid zichtbaar en transparant naar medewerkers en bezoekers van gebouwen en schepen.


InformMii en het keurmerk ‘Safety in Control’ zijn beide onderdeel van het door SEC ontwikkelde Lifetime Quality Safety Management Systeem (LQ SMS). Het door DNV gecertificeerde ISO 9001-2015 safety management systeem maakt alle processen en procedures overzichtelijk en zijn 24/7 in de Cloud voorhanden. De bestuurder/eigenaar kan na een calamiteit met het LQ SMS aantonen dat hij alles heeft gedaan om een calamiteit zoals brand te voorkomen (omgekeerde bewijslast)

Iedereen heeft recht op veilig vluchten …… u en uw naaste toch ook?


Meer informatie over SEC:  www.safe-escape.eu